Nejnovější recenze ze sekce Helmy na kolo
- dobře padne
- hezký design
- pasuje ke kolu koupeného v Decathlon
- pasuje k dresu, který nabízí také v Decathlonu
- doporučuji
dobře padne, hezký design, pasuje ke kolu a dresu koupeného v Decathlon, doporučuji
- Tato cyklistická přilba má dvojitou ochranu hlavy tzv. "Mips" sedí dobře i vypadá dobře - doporučuji.
- Rád vybírám mezi dobrými značkami, což UVEX zřejmě bude:)
- skvěle sedí, příjemná cena
- Vše ok
Mohu jen doporučit ... stejně pohodlá jako verze s MIPS
- Pěkná cena
- Štítek součástí dodávky
- Regulace průměru
Super přilba jako návaznost na dětskou velikost.
- Rozumná cena
- Pěkné provedení
- Regulace průměru
- Štítek součástí dodávky
Pěkná přilba za velice rozumnou cenu, posloužila jako návaznost na dětské přilby.
- Dobře sedí
- integorvaný držák na GoPro
- dobrý výhled
- nízká hmotnost
Skvěla lehka
- Hmotnost
- Na šířku by mohla být o něco širší
Jelikož helmu od této značky vlastním a jsem s ní spokojen, neviděl jsem důvod, proč značku měnit (vel. 56-60). Tato helma je oproti mé stávající ve stejné velikosti sice o nějaký ten gram lehčí, ale je užší!!! Tlačila mě v oblasti spánků. Po zkrácení čelní výstelky však sedí dobře.
skvěle sedí, velmi příjemná
- Včera jsem měla poprvé a v pohodě..
- vše ok
Skvělá helma pro malé děti, je lehoučká, dost otvorů na větrání a celkově krásná helma
- Lehka, pohodlna,rychle, jednoduche upinani,pekny design
- zadna - vse ok
- Hezká matná modrá barva
- Dobré možnosti nastavení helmy
- Údajně - Made in Germany - po dlouhé době ne výrobek z Číny, ale z Evropy
- Výplň vypadá prostě jako obyčejný polystyren - nevím u jiných helem je to třeba přetáhlé takovou krycí barvou
Perfektně sedí
- Kvalita
- Pohodlné
- MIPS
Super kvalitní cyklistická helma s ochraným systémem MIPS. Skvěle sedí na hlavě, systém úchytu funguje velmi dobře.
Na rozdíl od přileb Giro (leta jsem používal) maj "Uvexky" posuvný řemínek pod bradou. Což je super, pokud jezdíte na kole i v zimě. V létě slabý šátek, v mrazech tlustá čepice pod helmu. Řemínek (posuvný) pod bradou to akceptuje krásně a není nutné složité nastavování jako u výše zmíněného Gira.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »