Nejnovější recenze ze sekce Helmy na kolo
klukovy skvěle sedne a pevně drží.. příjemně překvapilo množství větracích průduchů a "skulin" uvnitř helmy. celkové zpracování a kvalita výrobku - prostě UVEX
Zatím krátká zkušenost v terénu na inline bruslích. Po dlouhém zkoušení desítek helem v obchodě Sportisimo, hledal jsem s vyšším zátylkem, jsem nakonec celkem jednoznačně vybral tuto. Dobře mi sedí na hlavě, nikde netlačí, jednoduše se nastavuje. Zpracování vypadá kvalitní. Doporučuji.
- pěkně sedí
- je vidět na silnici
- chrání i temeno hlavy
- váha
Helma je po funkční stránce a možnostech nastavení (výška, fixace, odnímatelné výstelky,...) naprosto perfektní a k tomu ještě vynikající design a výrobní provedení. Dříve jsem používal pouze Giro, ale v současnosti tato velmi zaostává.
Na obrázku je helma s boky ve fialové barvě, dodaná je ale celá černá, jen pásek je fialový. Neodpovídá obrázek na webu a ani na krabici s helmou.
- Lehká na hlavě
- Lepší ochrana oproti malé přilbě
- Výstelky v balení s přepravním obalem
- Trošku vrže MIPS
Oproti klasické integrální přilbě jsem ušetřil na hlavě cca 600g. Helma je použitelná i v teplejších dnech a při výstupu jsem ji nemusel sundávat. Trošku vrže Mips, ale s tím jsem počítal z recenzí. Pro někoho může být nevýhoda D-ring, ale ve Smithu asi vědí proč ho použili. Zpracování je pěkné, v balení je transportní obal a výstelky, které slouží k doladění velikosti. Skvěle tam padnou velké MX brýle i klasické menší.
- kvalitní helma
- pěkný design
Strašně se mi v té halmě paří hlava.
lehká a příjemná na nošení
- Jednoduché nastavení, dobře sedí
- lehká
- Nejlepší přilba je ta, která je před jízdou posazena na hlavě.
Za tu cenu dobrý.
Nízká váha.
Helma sedí dobře
Jsem moc spokojená.
Bezvadně sedí na hlavě. Předností je konstrukce Mips.
Velmi příspívá k bezpečnosti, je očividné, že nyní kolem mě jezdí vozidla s bezpečným odstupem. Na jedno nabití mně vydrží asi 5 hodin. Naprosto dokonalé jsou směrovky, které zapínáte bezdrátovým ovladačem na řídítkách a který pak rozbliká přední a zadní ledky na helmě.
- Pěkně synovi sedla a to má malou hlavu.
- dobrá cena
- Na prvním výletě na traily se mu uvolnil šroubek, který drží kšilt a bohužel jsme ho ztratili. Musel jsem ho nahradit jiným.
- perfektně mi sedí na hlavě
- některé detaily neodpovídaly popisu
Jsem s přilbou spokojený, jen škoda, že nemá vše co bylo napsáno v popisu, např. nemá reflexní pásky. Zboží jsem vybíral podle obrázku, na kterém má přilba červený kšilt, ale přišla mi s černým kšiltem. Ten na přilbě nevypadá tak hezky jako červený, tak raději jezdím bez kšiltu, on je stejně hodně malý. Sundat lze snadno a na přilbě po něm nezůstanou žádné otvory, protože je jen lehce uchycen ve větracích otvorech přilby.